dimecres, 8 d’abril de 2015

18/03/15 Itinerari Musical per Occitània a Sabadell

Després de la presentació de Sant Boi hem seguit amb Sabadell, també un lloc molt especial ja que ha estat en aquesta ciutat on ha nascut i crescut Mirabèl.

La sala és també de luxe: l'Auditori de la Caixa (que així és com l'hem conegut de sempre, que ara mateix amb tant de sarau i canvis amb les caixes ha passat a tenir un nom llarguíssim impossible de memoritzar).

A les set de la tarda ja anem muntant el projector, adaptant-nos a l'escenari...Altre cop el futbol ens juga en contra! Però tot i així esperem amb ganes el públic. Aquest cop hi tindrem presents a gent molt important en tot el procés de l'elaboració del disc: hi tenim a la Mireia Ruiz, amb qui vam enregistrar, editar i fer les mescles; de nou en Toni Il·lustració que és qui ens ha aportat tota la part gràfica; i en Ferran de 31 Gràfiques, que son qui ens han fet les còpies dels mapes que son l'embolcall d'aquest disc.També ve en Marçal i els seus pares, que ens acompanyen per aquesta dedicatòria que li fem al Juanjo.

Tot i que musicalment anem més rodats, ens costa més l'escenari. Potser pel cansament, potser per l'hora, potser perquè ja fa massa dies que hi dediquem temps.

Però estem contents i la rebuda és bona!

Acabem al Morrosko amb un bon soparet.