dimecres, 29 d’abril del 2015

22/04/2015 Mirabèl a Ràdio Cabrera de Mar

Això de que ens agafin entre setmana sempre és una mica d'embolic! Entre trens i trobades amb el cotxe arribem prou just de temps, però arribem!

Ens reben de seguida en Salva i una companya seva. La nostra primera sorpresa quan arribem és Can Bartomeu. Una casa enorme a on s'hi allotgen diferents entitats culturals de Cabrera, entre elles la Ràdio Cabrera de Mar. Entrem ràpid cap a l'estudi mentre entreveiem la magnitud de l'edifici. Muntem els instruments i comença l'entrevista:



Un cop acabada l'entrevista ens ofereixen de fer una petita visita de la casa. I flipem! Ens ensenyen Can Bartomeu amb tots els seus racons: una cuina d'època molt ben conservada, les premses del vi, el celler amb les botes i tot el sistema per premsar el vi i fer-ne la distribució... Fins i tot ens engeguen l'audiovisual que explica com funcionava el celler de Can Bartomeu. Ja hi hem vist tres escenaris possibles per venir-hi a tocar: al menjador, al celler i a la terrassa!

Hem vingut a Cabrera de Mar a explicar i donar a conèixer una mica més Occitània i tornem coneixent un nou tresor de casa nostra (i el que ens queda per descobrir, com el poblat ibèric, les restes romanes...)

Molt agraïts per l'interès que han mostrat pel nostre treball tot l'equip de Ràdio Cabrera de Mar i per la visita personalitzada que ens han fet. Ens quedem amb moltes ganes de tornar-hi!