divendres, 4 de setembre del 2020

03/07/20 - Concert de Música Tradicional Occitana als Jardins de Can Castells de Sant Boi de Llobregat

Quin desert que ha provocat aquest coronavirus!

Però per compensar la meva aportació personal com a professor de la Blai Net durant la Festa Major (confinada i per emissió de directes a les xarxes) de Sant Boi de Llobregat, Mirabèl va ser convidada a participar en el cicle de concerts Viu l'Estiu que organitza Cultura Sant Boi de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, juntament amb l'Escola Municipal de Música Blai Net de Sant Boi de Llobregat i Blai Folk, amb la col·laboració de Joventuts Musicals del Baix Llobregat.

En fi... ja veieu com van les coses en l'àmbit de la cultura... Però va ser una alegria immensa poder anunciar que faríem concert! És clar, concert! I no pas ballada, ja que està prohibidíssim ballar...

Vam tenir temps de poder assajar dins les sales de Can Castells. En Juanjo i el seu equip es van aplicar en col·locar les cadires mesurant amb exactitud els 2 metres mínim que havien de separar les cadires. Per sort el jardí de Can Castells és enorme i l'extensió de cadires va ser considerable. 



Vam ser teloners dels tremendíssims Tritons que van fer un concert espectacular. 

Val a dir que durant el concert les famílies van acabar agrupant les cadires per estar a prop i tota aquella col·locació tan acurada de seguida es va desfer...

Va ser l'ocasió per a que Blaikorus i Blai Folk m'oferissin un regal ben especial (i molt d'amor!).

En acabar el concert vam sortir afamats i vam caure en la trampa d'un cambrer que fent veure que no ens havia entès ens serveix el beure per dir-nos després que no era possible demanar menjar perquè la cuina al final sí que era tancada... Ens ho empassem tot a córrer-cuita i acabem als bancs de la rambla menjant el kebab més bo de tota la contrada.

Benvinguda precarietat pandèmica musical...