dijous, 10 de maig del 2018

08/05/18 Enregistrament pel nou llibre electrònic sobre Frederic Mistral de la Biblioteca Nacional de Catalunya

El passat dimarts 8 de maig els mirabèl·lus vam estar a la Biblioteca Nacional de Catalunya per enregistrar unes músiques que serviran per il·lustrar el nou llibre electrònic que l'EADOP Generalitat de Catalunya publicarà en els propers dies i que serà de descàrrega gratuïta.
Està previst que surti en breu. De mentre, podeu veure el llibre que van publicar el curs passat:


Per aquesta ocasió, vam estrenar dos arranjaments de dues noves cançons tradicionals que Mirabèl ha preparat per a l'ocasió: Copa Santa i Magali.

Ens vam trobar el dimarts per la tarda en una sala molt bonica de la Biblioteca Nacional de Catalunya. Hi havia l'Antoni Rossel, la Núria Altarriba, una noia que no en recordo el seu nom (la que ens va acompanyar als lavabos perquè sense l'acreditació no podíem accedir als passadissos que ens hi duien) i els dos nois de l'equip de vídeo i fotografia.

Primer en Pol i jo ens vam instal·lar i vam repassar alguns passatges de les noves cançons. La sonoritat era molt bona. La caixa i les flautes sonaven massa fort dins aquell recinte tancat... Quan l'Ermes va arribar de la feina vam començar a enregistrar. Sorprenentment tot va ser molt àgil i en un parell d'hores ho vam tenir tot enllestit. 

A la Núria li va encantar la cançó de Vaquí lo polit mes de mai, i li farem arribar un disc. 

Vam passar un moment per l'Absenta a fer un beure i vam tornar cap a casa.

Esperem poder veure el llibre ben aviat!