dimarts, 26 de setembre del 2017

23/9/17 #TalhièrÒc i #BalÒc per les Ballades a Plaça de Lleida

Ja comença a ser punt de trobada habitual l'àrea de servei de Bellaterra per fer un sol cotxe i engegar el viatge. 

Parem un moment per Tàrrega i comprem un pastís que pel preu que ens el cobren, esperem que estigui boníssim!

Arribem a casa la Montse, que ens conviden molt amablement a dinar. Amb en Lagun que salta i bota com mai. El pastís, per sort, està a l'alçada del que ens han clavat.

Anem al local del Centre de Cultura Tradicional i Popular de Lleida per fer-hi el taller. No serà de mambo, tot i que la situació s'ho mereix, sinó que treballem La Républicaine, l'Aiga de ròsa i el rondèu de parella i de cadena. I aprofitem per llençar la nova melodia que durant el viatge hem après.



Sense massa pausa anem a la Plaça de la Paeria i amb l'Òscar mig encostipat muntem i fem les proves de so. Mentre, arriben les nostres fantàstiques mirafans amb una gran sorpresa: s'han fet fer unes samarretes vermelles per elles molt xules i unes dessuadores per nosaltres personalitzades! Brutal! Ens encanta la idea i la volem universalitzar però veiem que per ara no tenim prou pressupost...




Arranquem la ballada. Abrigats amb les dessuadores, però fa massa calor, sembla que l'estiu hagi tornat. Recordem que la gent vagi a votar, i que ho podran fer en occità també!





Acabem anant a sopar una bona colla en un bar que no feia gena la pinta de que ens servissin un sopar tan bo (sort que anàvem amb els autòctons que ens van dur a bon lloc!).

I aprofitem el camí de recerca dels cotxes per empaperar una mica Lleida.