dimarts, 4 d’octubre de 2016

Mirabèl torna a les Jornades del Ball del Llémena (15 i 16/10/16 Cartellà)

Amb Mirabèl anirem a les 17enes Jornades del Ball del Llémena: una trobada de música i dansa tradicionals a Sant Gregori i Cartellà, amb un programa farcit de bons tallers de música i dansa, i de bones ballades.

Amb Mirabèl impartirem un taller titulat "Fem música tradicional amb la flauta: la ripataulèra i descoberta del pifre" que ens acostarà a la sonoritat i repertori d’aquesta formació instrumental típica d’alguns indrets d’Occitània. 

I també farem, com no, el nostre ball folk occità per la nit del dissabte al diumenge.

Recordem que es tracta d’unes jornades de formació reconegudes pel Departament d’Ensenyament i per la UdG. (per al professorat no universitari de primària i de secundària, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya reconeix l’assistència a les jornades (com a curs de l’Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach) com a curs de 30 hores de formació permanent. Als estudiants de qualsevol grau de la Universitat de Girona se’ls reconeix 1 crèdit ECTS per l’assistència als tallers i balls de les Jornades.Lloc: Mas Suro (Sant Gregori) (Girona)

Hora del taller: a determinar un cop s’iniciin les jornades

Hora del ball: 22h inici del ball, cap a mitjanit el ball amb Mirabèl

Preu: 65€ (inclou allotjament, àpats i la participació a tots els tallers). Cal fer inscripció prèvia des de la web http://www.balldellemena.cat/