dissabte, 27 de juny del 2015

Mirabèl al Festival UNDÀRIUS (03/07/15) i (05/07/15)

Anem de nou a l'Undàrius i al Campus de cultura popular de Girona (14è curs d'estiu de cultura popular i tradicional) organitzat per Escampillem.




La tarda del divendres dia 3 de juliol la destinarem a un taller de dansa tradicional occitana on farem una introducció als branles cantats de la Val d'Aussau. (#TalhièrÒc)

Serà a les 18h al Centre Cívic de Sant Narcís (Plaça de l'Assumpció, 27 de Girona) L'entrada al taller és gratuïta i no cal inscripció prèvia a no ser que es vulgui el reconeixement del Departament d'Ensenyament, de la UdG o de la UB que aleshores sí que cal fer inscripció: els mestres i professors a través de la pàgina de l'ICE Josep Pallach <http://www.udg.edu/tabid/6126/Default.aspx?ID=1662>, i els estudiants de la UdG a través dels formularis d'automatrícula de la pàgina <http://www.escampillem.cat/cursos>.



I finalment el diumenge dia 5 de juliol, després de 4 dies d'activitats, tallers,  ballades i xerrades que farceixen aquest festival, Mirabèl clourà l'Undàrius amb el ball folk occità per ballar el nostre repertori occità i poder practicar les danses apreses al taller del divendres. Serà a les 19h30 a la Plaça de l'Assumpció (la plaça que es troba just davant del Centre Cívic de Sant Narcís, allà on divendres haurem fet el taller). (#BalÒc #TastaÒc)