dijous, 30 de gener de 2014

25/01/14 Taller d'iniciació de danses occitanes

El Vapor de Terrassa ens va oferir un molt bon espai per encabir tota la colla de Treureball que van venir nombrosos i amb molt bona predisposició i interès per les danses d'Occitània. 

Va ser la primera proposta de taller de danses amb la nova formació de Mirabèl. Ens va fallar en Pol, que el pobre estava malalt! Però entre el violí de l'Ermes i la meva xerrameca, ja vam fer!

Per nosaltres aquesta experiència significa explorar una nova via per aprofundir sobre la relació de la dansa i la música per al seu aprenentatge i estem molt contents de que Treureball hagi apostat per aquest format de formació en dansa tradicional. Els hi estem molt agraïts!

El temps va passar volant i ens van quedar pendents de veure les borrèies! Vam sortir tots prou entusiasmats i contents i amb ganes de fer-ne una segona part, de la qual ja us informarem!

A veure si per la propera vegada comptem també amb en Pol... i ja seria sensacional disposar d'un terra de parquet flotant... (per demanar que no quedi, hehe!!)