dimarts, 7 de maig del 2013

Nova etapa, nova formació... i el primer clip de Mirabèl!

Han passat uns mesos sense gaires notícies de Mirabèl, però durant aquest temps hi ha hagut canvis i molta feina feta.

Després de 8 anys (que es diu ràpid!), en Rafèu Sichel, principal impulsor de la creació de Mirabèl i el més aborigen de tots, deixa el grup per motius personals i de feina. De totes maneres, la seva empremta i col·laboració segueix ben estreta i present amb aquesta nova etapa que obrim. Des d'aquí volem agraïr tots aquests anys de música i d'aprenentatges que ens ha proporcionat. Fa vuit anys, quan tot va començar, ni l'Ermes ni jo teníem la més mínima idea de què era Occitània, la seva música, les danses, la llengua...

Ara obrim una nova etapa amb una nova formació ja que entra amb nosaltres en Pol Aumedes (acordió diatònic i veu) (http://polaumedes.wordpress.com/) per donar continuïtat a tot el que fins ara oferíem amb Mirabèl (el Ball folk occità, el Taller de danses occitanes i l'Itinerari Musical per Occitània) a més a més de tots els nous projectes que puguin sortir. Des de Mirabèl estem molt contents de la seva arribada i de saber que podrem donar continuïtat al grup!

I voleu un tastet de com sona el nou Mirabèl? Engeguem amb força i us presentem el primer vídeo-clip musical de Mirabèl amb el tema "L'aiga de ròsa" per presentar la nova formació. 

El vídeo-clip, que ha estat rodat i realitzat per en Jordi Ràfols (del Jan Petit) i en Toni Forteza, enregistrat i masteritzat a Mosaic Sonor, i mesclat a Temps Record, s'ha presentat en el concurs Llanterna Digital i el podeu veure si accediu a la pàgina web del concurs:

(baixeu a baix de tot, a la categoria obèrta - modalitat Estivada i el podreu veure!)


Us tindrem informats del resultat del concurs així com dels propers concerts i balls amb Mirabèl que esperem poder oferir-vos ben aviat!