dilluns, 11 de juny de 2012

Ball folk al QRambla. 7 de juny de 2012Una altre com hem tornat a l'agradable ambient del QRambla de Girona. Tot i que potser una mica fora de lloc (uns per un viatge somnolent en tren i l'altre per venir espitós de la feina sortint a tota pressa per fer tots els kilòmetres al límit de la velocitat permès per arribar amb només alguns minuts de retard...) ens va costar recordar que som grup de música occitana i ajustar els tempos adequats.
Amb pocs balladors a l'inici, però entregats al màxim, vam anar fent tot el nostre repertori de ball folk occità (bé, tot no, que encara busquem algú que vulgui portar el branle!) i arreplegant cada cop més balladors (alguns vinguts de ben lluny... i entre setmana! brutal, Quim!), que van fer bona prova de resistència en el rondèu final. 
Després vam tenir temps de fer un beure (i un bon entrepà per qui no havia sopat!) i de fer una passejada involuntària per Girona intentant recordar on carai estava estacionat el cotxe ...
La tornada tampoc va ser del tot com l'havíem previst ja que, tot valents, ens vam dirigir convençuts al peatge per fer un "novullpagar" però se'ns va desmuntar tot quan vam veure que en aquelles hores no hi havia cap operari de caixa manual a qui dirigir-nos i tot estava governat per màquines amb qui no podies discutir gaire. Així que trinco-trinco... Un proper cop serà!