divendres, 29 d’octubre del 2010

Itinerari Musical a Vilassar de Mar

El passat dia 17 de setembre vam anar a la Biblioteca Ernest Lluch de Vilassar de Mar per fer el nostre espectacle divulgatiu "Itinerari Musical per Occitània". vam tenir un públic molt íntim (amb algunes visites sorpresa!) però molt entregat i agraït, que de seguida va connectar i es va interessar pel missatge que volíem transmetre.

Tot i que vam procurar tocar i cantar ben afinats i amb bon gust, ens va esperar un bon xàfec a la sortida. Però res ens va impedir acabar amb un bon sopar a la pizzeria del costat.

La Biblioteca Ernest Lluch és una biblioteca nova, que encara no feia ni un any que havien inaugurat. Una biblioteca amb molta llum, gran i espaiosa. I amb un equip personal d'atenció al públic molt acollidor i eficient.

De totes maneres, sembla ser (segons el que ens van explicar), que la biblioteca estava projectada des de feia anys i anys, però que els interessos polítics de l'ajuntament i segons els partits que hi havia en el poder, el projecte es va anar allargant i allargant. Malauradament, sembla que un altre lamentable exemple de com els nostres polítics catalans estan més al sevei dels seus propis interessos de poder que no pas de les necessitats dels ciutadans!