dimarts, 11 de maig de 2010

Les dansetes i el futbol...

Hi ha coses de l'atzar que no semblen creïbles.
Amb el prudent temps d'antelació necessari per a poder comptar amb la presència de Mirabèl a l'esdeveniment, la gent de Dansetes al carrer de Sabadell ens van trucar per veure si algun dels segons dissabtes de cada mes podríem venir a fer el nostre ball folk.
Els feia especial il·lusió convidar-nos perquè els músics de Mirabèl (que sortíem d'un bolo) vam estar tocant i ballant un vespre a la Plaça del Gas, fent una cervavila improvisada cap a la Plaça del Mercat. I sembla que des d'aleshores, i gràcies a l'empenta de la gent de Dansetes, aquestes trobades han pres forma i estructura en un calendari. Vaja, que en el moment del part, nosaltres estàvem per allí fent xivarri.
I també vam ser un dels primers grups a venir-hi a tocar i fer ballar la gent. Va ser aquell un dissabte ple d'adversitats: pluja a bots i a barrals, i un Barça-Madrid que començava a la mateixa hora que nosaltres. Però la gent va venir, i de poblacions diverses! Només el nostre violinista, esportista i seguidor del Barça, va maleïr una mica aquells moments.
Ho va maleir tant com aquest cop, que un cop fetes les agendes per aquesta segona ocasió, va resultar que la data escollida, l'ara ja passat dia 10 d'abril, tornava a ser un Madrid-Barça a la mateixa hora.