dimarts, 4 de setembre del 2012

Itinerari Musical per Occitània. Ateneu Popular de les Corts. 20-7-12

Aquest està essent un estiu que portem l'Itinerari Musical per Occitània força amunt i avall.

Aquest cop ha estat per una jornada occitana que han realitzat des de l'Ateneu Popular de les Corts (que no pas del Clot, que una mica més i els embolico a tots i anem allà a buscar l'escenari!). Una jornada que portava per títol "La Vergonha", un títol molt dur que sintetitza i explica molt bé les causes de l'estat actual de la cultura occitana.


Arribem a mitja tarda, i poc a poc van arribant la gent del casal. Ens apoderem del tros de carrer de davant de l'Ateneu i tot es va posant en marxa: improvisem un escenari amb una carpa, es comença a preparar el pica-pica de productes occitans, fem anar el Joan mil vegades al Centre Cívic per aconseguir-nos micros i material per veure com carai sonoritzem el nostre espectacle, en Farri va repassant el seu guió...

I la gent va arribant. En Farri fa una xerrada molt amena però precisa de l'estat d'Occitània, tastem els productes occitans que ens han preparat i amb Mirabèl expliquem amb música què és occitània (encara que jo em salta força el guió...).

I fins i tot fem un petit after amb una mica de ballaruca.

Agraïm molt l'empenta, l'energia i el bon rotllo de tota la gent de l'Ateneu per dedicar una jornada tant xula!