dimarts, 19 de juny del 2012

Itinerari Musical per Occitània. Centro Aragonés. 8-6-12

Amb prou feiens recuperats del ball folk de Girona a la QRambla del dia anterior, ja ens estàvem preparant per l'Itinerari.

Tot plegat es feia per una jornada sobre les llengües minoritàries. En primer lloc hi va haver cap al vespre una xerrada on diferents ponents parlaven sobre l'aragonès, l'occità, el sard, el bretó, el gal·lès...
La xerrada va ser a l'espai Alumni de la UB, i seguidament ens vam desplaçar al Centro Aragonés de Barcelona on la cosa seguia amb un sopar, que també era sopar de cloenda pels alumnes d'aragonès del centre.

I després del sopar (ja ben entrada la mitja-nit!) vam encendre els llums d'aquell escenari per fer el nostre Itinerari. Crec que era de les primeres vegades que ho feiem en un escenari amb cortines que fins i tot tenia un piano de cua que vam haver d'arraconar. 

Cal dir que vam tenir un públic molt fàcil ja que la seva sensibilitat per les llengües minoritàries va fer que s'entreguessin molt i apreciessin molt el nostre espectacle malgrat les altes hores que la nit avançava.

Al final encara vam fer una mica de ball i tot!

Una molt bona experiència en aquest monumental edifici que és el Centro Aragonés de Barcelona, i una ocasió molt entranyable per a conèixer nous companys amb la mateixa causa i treball.