divendres, 29 de gener del 2021

Dissabte 30/01/21 - Concert en diferit la Canal Youtube del CAOC per la 24ena edició de la Dictada Occitana - 18h - De franc.

Enguany és la 24ena edició de la Dictada Occitana que gràcies al CAOC es celebra també a Barcelona. Com cada any, serà simultània des de Castras, juntament amb més de 40 localitats. 

No cal dir que es tracta d'una edició ben excepcional degut a les mesures restrictives i sanitàries per la Codiv-19. Enguany la dictada no serà presencial i tots els actes que us proposa el CAOC seran a distància i des de casa a través del seu canal youtube

I un dels actes d'aquesta dictada virutal serà un concert de Mirabèl en diferit que s'estrenarà a les 18h en el mateix canal youtube del CAOC

Vegeu un resum del programa de la dictada: 

Vaquí tot çò que vos prepausam per l’edicion de la XXIVa Dictada Occitana d’ongan, que se tendrà en linha lo 30 de genièr. Una edicion de pas pèrdre, ont comptam èstre nombroses, e que començarà a dotze oras (12:00) sul nòstre Canal Youtube per: 

+ la salutacion iniciala de la Directritz Generala de Politica Lingüistica, Dòna Ester Franquesa, e de la presidenta del CAÒC, Dòna Núria Comas Fornaguera, que nos balharàn la planvenguda. Canal Youtube CAÒC

+la salutacion de l’IEO de Castras e la lectura del tèxt causit de la Dictada 2021, a seguir dins los ligams çai-jonchs: 


.lectura de la Dictada classica: https://youtu.be/fsL9ZH9F2TY

.enregistraments meses en linha lo dissabte 30 de genièr (15:00) sul Canal Youtube Azalais Centre Occitan del País Castrés fins lo dissabte 5 de febrièr. 

+Concèrt del grop de musica occitana Mirabèl a sièis oras del ser (18:00), sul Canal Youtube CAÒC. Emission en primièira de l’enregistrament. 


DISSABTE 30 DE GENER DE 2021 


Hora: 18h 

Obert a tot el públic.