dijous, 15 de juny del 2017

2/6/17 #BalÒc per inaugurar el Festival Eva de Sant Sadurní d'Anoia

Començava el cap de setmana i era llarg perquè molta gent tenia festa el dilluns. Malgrat el col·lapse de transit del Baix Llobregat, vam aconseguir arribar a una hora encara prou decent per muntar i fer les proves de so. 

La plaça és xula, el vespre és bonic i com que encara no han pujat la barra dels focus, hi podem penjar les banderes.



La Jordina ens rep. Tota la flor i nata del Festival EVA està entrant a l'Ajuntament per l'acte oficial d'inauguració. Nosaltres muntem i no podem fer veure que no hem vist la gelateria que tenim just al costat de l'escenari.

Hem de convèncer als qui estan muntant les cadires que cal deixar una mica més d'espai per ballar. No es creuen que Sant Sadurní s'entregui al ball. Però poc a poc van apareixent cares conegudes de balladors que es van apropant.

La televisió de la comarca fa entrevistes i grava, fan també un directe pel facebook... i quan son les nou passades de pocs minuts, arrenquem.



Insistim més que de costum en explicar tot allò que cantem. Com quan fèiem antigament en els inicis de Mirabèl. Una bona ocasió per entendre fins i tot nosaltres mateixos de què caram ens parlen les lletres!

Acabem amb les camanades de les 11 de la nit. L'EVA continua i hi ha gent que té l'entrada pel proper espectacle. En Pol ens aconsegueix uns bons entrepans. 

I tornem cap a casa després d'haver gaudit d'una bona ballada.







(al minut 4:50 podreu veure com parlen de l'EVA)