dimecres, 15 de juny del 2016

Mirabèl a la inauguració de 2 festivals: UNDÀRIUS (Girona) i FÒRUM EURÒ-REGIONAL (Castèlnòu d'Arri) [01/07/16]

El proper dia 1 de juliol serà un dia intens i molt especial. I no cal dir que per Mirabèl serà d'una gran satisfacció i honor poder oferir el nostre "bal fòlc occitan" per inaugurar dos festivals que comencen el mateix dia 1 de juliol i que tots ells compten amb una destacada programació de folk occità.


En el nostre viatge cap al nord farem una primera parada a l'Undàrius, organitzat principalment per Escampillem entre d'altres. L'acte d'inauguració serà breu però amb temps suficient per a fer una ballada per donar tret de sortida a tres dies intensos de tallers, xerrades, conferències, concerts i balls amb una programació de luxe.



Lloc: Plaça de les Voltes d’en Rosés (Girona)

Hora: 11h45

Ballada oberta a tothom




I seguirem el nostre viatge fins a Castèlnòu d'Arri.
Des del CIRDOC i la Région Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées (nom provisional encara per aquest regió!) s’organitza el “Fòrum Eurò-Regional”, un projecte enguany basat en l’espai cultural comú d’Occitània, Catalunya i les Illes Balears. El “Fòrum Eurò-Regional” compta amb la col·laboració de La Fira Mediterrània de Manresa i amb Sa Xerxa, i s’emmarca dins del Total Festum (del qual Mirabèl ja en va participar en l’edició del 2011 a Vias).


Amb Mirabèl tindrem l’honor d’oferir un ball folk occità dins de l’acte inaugural d’aquestes jornades de Patromoni i Creació que porta en el cartell altres grups catalans i occitans que valen molt la pena!


Lloc: Place Verdun (Castèlnòu d’Arri, Occitània)


Hora: 18h30


Preu: gratuït