TALHIÈR DE DANÇAS OCCITANAS

 #TalhièrÒc #TastaÒc

Mirabèl prepausa un talhièr de danças tradicionalas occitanas, que se pòt realizar abans lo bal fòlc, per exemple, o solet.

Se pòt tractar o ben d’una iniciacion a las danças mai generalas qu’òm pòt trobar dins quin bal fòlc que siá en Occitània, o ben, d’un biais mai especific, d’un talhièr monografic (borrèias de 3 temps, sauts biarneses, branles de la val d’Aussau, rondèus, congos, etc.)

Dispausar de musicians per far lo talhièr es una condicion excellenta, estant que la musica en dirècte s’adapta al ritme dels qu’aprenon.

La durada del talhièr es adaptabla a totas las necessitats, d’una ora a tres, o quitament un cors sus diferentas sessions.
Mirabèl proposa un taller de danses tradicionals occitanes, que es pot realitzar abans del ball folk, per exemple, o sol.

Es pot tractar o bé d’una iniciació a les danses més generals que es poden trobar en qualsevol ball folk a Occitània, o bé, d’una manera més específica, d’un taller monogràfic (borreies de 3 temps, sauts biarneses, branles de la val d’Aussau, rondèus, congos, etc.)

Disposar de músics per fer el taller és una condició excel·lent, ja que la música en viu s’adapta al ritme dels que aprenen.

La durada del taller és adaptable a totes les necessitats, d’una hora a tres, o fins i tot un curs en diferents sessions.

Durada:
1h o 2h (mínim)
Per a qui?
Per al públic en genral